Mobiilisovellusten käyttöliittymä ja ulkoasu sekä responsiiviset sivustot

TOBA Studios tekee ammattitaidolla ulkoasusuunnittelua mobiilisovelluksille. Käyttöliittymät ja graafinen ulkoasu voidaan suunnitella tarpeen mukaan iOS-, Android- tai Windows Phone -laitteille.

Käyttöliittymäsuunnitelmien rautalankamallit toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa tai toimitettujen määritelmien pohjalta. Tyylikäs ja aina tuore graafinen ulkoasu sovelluksille UI-suunnittelun pohjalta palasteltuna ja ohjeistettuna sovelluskehittäjille.

Mobiilisovellukset

UI - UX - HTML5

UI & UX -suunnittelu

Mobiilisovellusta toteutettaessa, toiminnallisuudet ja ulkoasu suunnitellaan tukemaan sovelluksen käyttötarkoitusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvä yhteistyö niin asiakkaan kuin kehittäjienkin kanssa on käyttöliittymäsuunnittelijalle ensisijaisen tärkeää.

Responsiiviset mobiilisivustot tai "mobile first" -sivustot

Perinteisten verkkosivujen lisäksi tarjolla on myös erityisesti mobiililaitteita varten toteutettavia sivustoja. Normaalisti toteutettava sivusto tehdään siten että niiden käyttö on sujuvaa päätelaitteesta riippumatta. Joissain tapauksissa on kuitenkin tarpeellista tehdä sivusto ainoastaan mobiililaitteelle.

Ammattitaidolla toteutettuja sovelluksia

Oma osaaminen ja hyvät kontaktit kehittäjiin tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden kokonaispalveluun mihin kuuluu myös sovelluksen tekninen kehitys. Modernit HTML5 pohjaiset sovellukset voidaan toteuttaa osana kokonaisprojektia.