Monipuolinen osaaminen asiakkaiden käytössä

Työkokemukseni painopiste on verkkopalvelujen suunnittelussa ja toteutuksissa. Kokonaisuutta täydentää vahva mobiiliosaaminen sekä perinteinen graafinen suunnittelu.

Kokemus kaikesta graafisesta suunnittelusta, käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelusta sekä verkkopalvelujen teknisistä toteutuksista on jo parin vuosikymmenen mittainen.

Tämä rautainen osaaminen vie asioita eteenpäin. Pystyn vastaamaan nopeasti ja asiakkaalle vaivattomasti vaihteleviin viestinnällisiin tarpeisiin.

Verkkosivustojen suunnittelu ja toteutukset, mobiilisunnittelu, SOME sisällöt...

Käytössäsi on graafinen ulkoasu- ja käyttöliittymäsuunnittelu verkkoon ja mobiilisovellukslle sekä SOME sisältöjen toteutukset kuvista ja videoklipeistä tekstien muotoiluun.

Tekninen tietotaito tukee tarvittaessa edellä mainittua visuaalista suunnittelua. Osaamiseni sisältää mm. HTML / CSS / Javascript -toteutukset, CSS -animaatiot ja PHP -toteutukset.

Verkkosivustojen ylläpitoa varten apua saa myös sisällöntuotannossa, -suunnittelussa ja päivityksissä. Lisäksi saatavilla on myös joustavat webhotellipalvelut.

Yritysilmeiden, mainonnan ja painotuotteiden suunnittelu

Perinteisten painotuotteiden suunnittelu on osa ydinosaamistani. Vuosien kokemuksella toteutetaan mm. esitteet, ohjelmat, julisteet, lehtimainokset, käyntikortit, flyerit, jne.

Luonnollisesti saatavilla on yritysilmeiden suunnittelu uusille ja uudistusta kaipaaville yrityksille. Etsimäsi brändin muodostavat logot, värit, kuvat, fontit, teippaukset, viestintä ja viestin sisältö.

Jutellaan siis...

Olen se tyyppi, joka osallistuu keskusteluun, antaa hyviä neuvoja ja näkee kokonaisuuden.

Soita siis ja sano reippaasti €hei€. Voin jatkaa siitä :-)
Soita +358 40 7500425

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut yhteydenottotavat