Tyylikäs, selkeä ja toimiva

Sovellusten UI & UX - Verkkopalvelujen käyttöliittymä- & Ulkoasusuunnittelu

page-ICO-UI-Love.svg

Käytettävyys, UX

Hyvä käytettävyys tuo mukanaan sekä aineetonta että selkeästi taloudellista hyötyä. Suurin osa nykypäivän palveluista on verkkopohjaisia, mutta monesti näiden käytettävyydessä on toivomisen varaa. Järjestelmän tekninen toimivuus on olennaista, mutta loppukäyttäjän kannalta tärkeintä on käytön helppous ja tehtävän sujuvuus. Voidaan sanoa, että teknisesti virheetön järjestelmä tai palvelu on epäonnistunut jos sitä on liian hankala käyttää.

Parempi käyttäjäkokemus lisää asiakastyytyväisyyttä, minkä johdosta sovelluksen käyttäjät ovat uskollisempia ja valmiimpia esimerkiksi suosittelemaan sitä muille.

Helpommin sujuva käyttö lisää tehokkuutta, mikä taas parantaa tuottavuutta ja kassavirtaa.
page-ICO-WEB3-Happy.svg

Käyttöliittymä, UI

Harmaiden rautalankamallien läpikäyminen on hidasta, haastavaa ja melko vanhanaikaistakin. Modernit työkalut tarjoavat mahdollisuuden siihen, että sovelluksen tai palvelun ulkoasu ja käyttöliittymä voidaan tuoda 90% valmiina mukaan jo varhaisessa vaiheessa.

TOBA Studios suunnittelee suoraan ulkoasut mobiilisovelluksille, verkossa toimiville järjestelmille ja verkkopalveluille.

Mobiilisovellusten käyttöliittymä ja graafinen ulkoasu voidaan suunnitella tarvittaessa iOS-, Android- tai Windows Phone -laitteille.
page-ICO-TOUCH.svg

Prototyypit ja kehittäjäyhteistyö

Hyvä yhteistyö niin asiakkaan kuin kehittäjien kanssa on UI & UX -suunnittelijalle ensisijaisen tärkeää.

TOBA Studios tuo klikattavat demot ja kommentoitavat prototyypit kaikkien projektissa mukana olevien saataville alusta lähtien.

Suunnitelmien kypsyessä kehitysvaiheeseen asti tarjotaan kehittäjille hyvät resurssit työn aloittamiseen.

Soita +358 40 7500425

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut yhteydenottotavat