Monipuolinen kokemus

Työkokemukseni painottuu digitaalisen median puolelle - mihin sisältyy myös merkittävä määrä mobiiliosaamista. Yritysilmeiden suunnittelu, painotuotteiden suunnittelu sekä erityisesti kuvankäsittelypalvelut ovat myös vahva osa tarjoamaani palvelukokonaisuutta.

Kokemus kaikesta graafisesta suunnittelusta sekä verkkopalvelujen teknisestä toteutuksista on jo parin vuosikymmenen mittainen. Mobiilisuunnittelu on ollut mukana eri muodoissa 8 vuotta.

Kattava palveluvalikoima pohjautuu monipuolisesta viestintäalan työkokemuksesta kerättyyn rautaiseen osaamiseen.

Verkkosivustot ja mobiilisuunnittelu

Ulkoasu- ja käyttöliittymäsuunnittelu verkkoon ja mobiilisovelluksiin

Tekninen tietotaito tukee tarvittaessa edellä mainittua visuaalista suunnittelua. Tällä hetkellä tekninen osaamiseni pitää sisällään mm. HTML / CSS / Javascript -toteutukset, CSS -animaatiot ja PHP -toteutukset.

Sivustojen ylläpitoa varten apua saa myös sisällöntuotannossa, -suunnittelussa ja päivityksissä. Lisäksi saatavilla on myös joustavat webhotellipalvelut.

Osaaminen ja palveluvalikoima on digitaalisella puolella hyvin laaja, mutta silti erittäin joustava. Tilaat vain sen mitä todella tarvitset.

Yritysilmeiden, mainonnan ja painotuotteiden suunnittelu

Perinteisten painotuotteiden suunnittelu on osa ydinosaamista. Vuosien kokemuksella toteutetaan mm. esitteet, ohjelmat, julisteet, lehtimainokset, käyntikortit, levynkannet, flyerit, jne.

Tämän lisäksi vahvaan osaamiseen kuuluu myös yritysilme kokonaisuuksien suunnittelu. Markkinointiviestintä ja sen osat kuten logojen suunnittelu, syntyvät toiveiden mukaan.

Valokuvaus ja erityisesti kuvankäsittely tukee kaikkia palveluja niin digitaalisella kuin perinteiselläkin puolella. Photoshop -osaaminen on jatkuvasti käytössä ja tarvittaessa myös kaikkien asiakkaiden käytettävissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita +358 40 7500425 Lähetä viesti